Acasa - Apetitblock

Apetit Block, cel mai eficient produs pentru scaderea poftei de mancare

Pofta de mancare, in majoritatea cazurilor, este inamicul principal al unei diete. Apetit Block reduce pofta de mancare cu pana la 80% si astfel vei reusi sa pierzi kilogramele intr-un timp record fara sa tii o dieta. Vei observa ca te saturi cu o cantitate mica de mancare si poftele dispar. Ofera senzatia de satietate, energie si o stare de bine. 

Mod de administrare:
Cate 10 picaturi de 2 ori pe zi, diluate in 200 ml, inainte de mesele principale.
Puneti 200 ml de apa in sticla speciala cu husa de silicon si adaugati 10 picaturi de Apetit Block. Agitati sticla si consumati bautura inainte de masa de pranz. 
 
Puneti 200 ml de apa in sticla speciala cu husa de silicon si adaugati 10 picaturi de Apetit Block, si consumati bautura dupa amiaza, inainte de ora 17.
Se administreaza de 2 ori pe zi.

Lipozal
Bautura pentru inlocuirea meselor

Lipozal este o bautura cu aroma de vanilie, de milkshake, de 211 calorii care inlocuieste 2 mese pe zi, bazata pe ingrediente naturale care ofera organismului toti nutrientii necesari. Ofera senzatia de satietate si reduce pofta de mancare.
Cu Lipozal consumi doar 211 calorii si poti slabi pana la 3 kilograme pe saptamana. In timpul curei vei avea senzatia de satietate, o stare de spirit buna si vei fi plin de energie.
 
Mod de administrare:
Prepara o bautura lipozal in fiecare dimineata. Adauga 200 ml lapte/apa calda si un plic de Lipozal. Se agita bine bautura si apoi se consuma.
Consuma bautura obtinuta in loc de mic dejun. Corpul tau va primi 211 calorii, 19 grame carbohidrati, 7,9g proteina, vitamine si fibre.
Repeta!
In timpul zilei mai inlocuieste o masa cu bautura Lipozal. Aceasta contine ingrediente active care ajuta la scaderea in greutate, stimuleaza metabolismul sa arda grasimea din organism si reduce pofta de mancare.

Capsule Fat Burn

Scop: Pierdere in greutate
⚫Capsule de slabit cu SINETROL XPUR
⚫ Activeaza arderile metabolismului
⚫Sprijina descompunerea grasimilor

Acest supliment de slabit contine un amestec eficient de compusi naturali din plante si guarana care ajuta la descompunerea grasimilor, arderea caloriilor si stimularea metabolismului. Reduce grasimea corporala prin activarea metabolismului si arderea grasimilor.

Mod de administrare:
1 capsula de 3 ori pe zi cu un pahar de apa plata.

40 de milioane de oameni au slabit cu Apetit Block

STICLA SPECIALA APETIT BLOCK

20,00 lei

PICATURI PENTRU SUPRIMAREA APETITULUI (20 DE ZILE) + CREMA CADOU

199,00 lei

BAUTURA PENTRU INLOCUIREA MESELOR (14 PLICURI)

129,00 lei

FAT BURN

120,00 lei

BAUTURA LIPOZAL(14 PLICURI+PAHARSHAKER) +APETIT BLOCK

290,00 lei

FAT BURN + APETIT BLOCK

280,00 lei

BAUTURA LIPOZAL(14 PLICURI+PAHARSHAKER) +APETIT BLOCK + FAT BURN

390,00 lei

APETIT BLOCK 30 CPS +ADIPOCELL

155,00 lei

ADIPOCELL

75,00 lei

LIPOZAL+ ADIPOCELL

159,00 lei

Nou! Acum și în ROMÂNIA

Sinetrol® este disponibil în peste 25 de țări

Algeria, Austria, Belgium, Brazil, Bulgaria, Canada, Czech Republic, Chile, China, Croatia, England, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, India, Indonesia, Italy, Japan, Lebanon, Malaysia, Mexico, Monaco, The Netherlands, Norway, Poland, Romania, Russia, San Marino, Serbia, Singapore, Slovenia, Spain, South Africa, South Korea, Switzerland, Taiwan, Thailand, Tunisia, Turkey, Vietnam, Philippines, USA.

Sinetrol® property of Fytexia France!

Cos de cumparaturi (1)

Coș